Over de Vereniging NL Zorgobligatie

 

Organisaties die hun financiering willen organiseren met het NL Zorgobligatie keurmerk worden lid van de vereniging. Hierdoor krijgt de zorginstelling de toegang tot de begeleiding die het nodig heeft om tot de uitgifte van obligaties te komen. De organisatie kan gebruik maken van de ervaring en expertise die is opgedaan door de andere leden en op deze wijze wordt het keurmerk NL Zorgobligatie geborgd. Een team van vaste begeleiders (juridisch, fiscaal, accounting, treasury, communicatie, etc.) zorgen voor een gedegen ondersteuningsstructuur.

De VNLZ heeft als taak: ­ Het bewaken van het NL Zorgobligatie keurmerk en deze blijven actualiseren en ontwikkelen, rekening houdend met (nieuwe) wettelijke kaders en eisen uit de markt. Het doel daarbij is om het ‘keurmerk NL Zorgobligatie’ uit te bouwen naar een kwaliteitskeurmerk dat herkenbaar is in de markt. 


Meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

De NL Zorgobligatie is een initiatief van ActiZ, AFS, Creditreform, Euronext, Ilfa en Rutgers&Posch. Deze kennispartners zijn als Raad van Advies nauw betrokken bij de Vereniging NL Zorgobligatie.