Actiz

Actiz

Ondernemen in de zorg, dat doen we samen. Voor 2 miljoen cliënten, met 450.000 medewerkers en ruim 430 organisaties. Samen sterk, dat is waar de leden van ActiZ, de branchevereniging voor werkgevers in zorg, wonen, welzijn, kraamzorg en zorg voor jeugd, voor staan. ActiZ heeft een stevige visie op de toekomst van de zorg, waarin de cliënt centraal staat. 

Bezoek de website: www.actiz.nl

AFS

AFS

AFS is een onafhankelijk bemiddelaar op de kapitaalmarkt met een ruime ervaring in non-profit. AFS is een van de leden van de werkgroep NL Zorgobligatie. Vanuit deze rol proberen wij actief nieuwe financieringsbronnen aan te boren voor de zorgsector. 

Bezoek de website: www.afsgroup.nl

Creditreform

Creditreform

Creditreform is opgericht in 1890 en sindsdien uitgegroeid tot marktleider op het gebied van het verstrekken van handelsinformatie over het midden- en kleinbedrijf in Duitsland. In 2000 heeft de Creditreform Group de Creditreform Rating Agentur AG opgericht, inmiddels erkend door de Europese toezichthouder ESMA. De Creditreform Rating Agentur AG is bevoegd om in elk EU-land resp. aan elke Europese beurs ratings uit te voeren. Sinds kort is Creditreform ook vertegenwoordigd in Nederland via Witt Rating Advisory B.V.

Bezoek de website: www.wittratingadvisory.nl

Euronext

Euronext

Euronext is een van de grootste handelsplatformen in de wereld. EnterNext is een dochteronderneming van Euronext die services en ondersteuning biedt bij de financiering en promotie van middelgrote en kleinere ondernemingen. Alternext - een andere dochteronderneming van Euronext – biedt daarnaast de mogelijkheid NL Zorgobligaties te verhandelen voor kleinere ondernemingen die niet aan de eisen van de gereglementeerde markt kunnen voldoen. Ons doel is samen te werken met ondernemers, het financiële ecosysteem en investeerders, om zo de onderlinge relatie te versterken.

Bezoek de website: www.euronext.com

Ilfa Group

Ilfa Group

Sinds 2008 is ILFA kennispartner van ActiZ en ondersteunt zij deze brancheorganisatie en haar leden bij het professionaliseren van de treasuryfunctie, (vastgoed)financieringsvraagstukken en communicatie met de financiële markten. ILFA beschikt over een Vergunning als Beleggingsonderneming. Dit betekent dat ILFA en haar management is getoetst op vakbekwaamheid, integriteit en soliditeit. De ontwikkeling van de organisatie en de verrichte werkzaamheden staan onder doorlopend toezicht van de AFM en DNB.

Bezoek de website: www.ilfa.nl

Rutgers & Posch

Rutgers & Posch

Rutgers & Posch is een advocatenkantoor dat topkwaliteit combineert met persoonlijke en betrokken dienstverlening. Dankzij onze ruime ervaring, gespecialiseerde kennis en brede blik zijn wij in staat om gedegen oplossingen te bieden voor complexe juridische vragen. In de zorgsector adviseren wij cliënten onder andere op het gebied van het aangaan van (strategische) samenwerkingen en het aantrekken van financiering. Gecombineerd met onze uitgebreide ervaring op het gebied van kapitaalmarktransacties (uitgeven en plaatsen van aandelen, obligaties en andere effecten) ondersteunen wij van harte de NL Zorgobligatie.

Bezoek de website: www.rutgersposch.com