In de Media: ZuidWest TV - Het Adriano Huis op TV.

ZuidWest TV kwam langs in Bergen op Zoom. Initiatiefnemer Farid vertelt hoe het er van binnen eruit komt te zien en wat er nog moet gebeuren.

Lees meer

Emissie geslaagd! Dankzij NL Zorgobligatie keurmerk

NL Zorgobligatie helpt bij de realisatie nieuw zorginitiatief. De emissie van Het Adriano Huis is dankzij uitgifte van zorgobligaties geslaagd!

Lees meer

In de Media: VastgoedJournaal - Zorgobligaties in trek.

Gestapeld financieren in de zorg werkt. Er is naast een een bancaire lening €700.000 aan zorgobligaties opgehaald bij kleine en grote obligatiehouders om Het Adriano Huis te realiseren.

Lees meer

Het Adriano Huis komt er! Een interview met de initiatiefnemers.

In maart 2019 opent Het Adriano Huis haar deuren en wordt er een plek geboden aan mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met ernstige gedragsstoornis. Binnen vijf maanden wordt De oude Cort Heiligerskazerne veranderd in een woonvoorziening voor 22 bewoners. Farid El-Khassim en Jelle Gillissen lichten dit toe.

Lees meer

In de Media: BN deStem - Het Adriano Huis opent in maart

El-Khassim en Gillissen zijn al drie jaar bezig met Het Adriano Huis, de woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is eindelijk gelukt om 7 ton op te halen door crowdfunding, waardoor de bouw gerealiseerd kan worden in maart.

Lees meer

In de Media: SKIPR - Zorgvastgoed verkopen, lastige strategische keuze

Veranderende regelgeving dwingt organisaties strategisch na te denken over herstructurering en financiering van vastgoed. Bezit past niet altijd meer binnen hun portefeuillestrategie en tegelijkertijd is kapitaal nodig voor meer innovatietrajecten en personeel. Verkoop van vastgoed is echter niet de enige optie voor kapitaal werving. Net als je financiering op verschillende manieren organiseert, kan dat ook met vastgoed.

Lees meer

Hey zorgondernemer! Denk 2x na voordat je zorgvastgoed verkoopt.

Kapitaal is nodig voor meer innovatietrajecten en personeel, maar verkoop van vastgoed is niet de enige optie. Onze John Reimerink legt uit waarom zorginstellingen moeten nadenken over herstructurering en financiering van vastgoed.

Lees meer

In de Media: Zorginnovatie - obligaties uitkomst voor zorginitiatieven

Voorzitter Aad Koster vertelt op online community Zorginnovatie.nl waarom beleggen in zorgobligaties een uitkomst is voor zorginitiatieven en legt uit hoe dit in zijn werk gaat.

Lees meer

Een kijkje achter de cijfers van Het Adriano Huis

De obligatie-uitgifte van Het Adriano Huis in combinatie met ons keurmerk wordt één maand verlengd. Deze woonvoorziening biedt plek aan mensen met een licht verstandelijke beperking en psychische en ernstige gedragsproblemen.

Lees meer

In de Media: Vastgoedjournaal.nl - Nieuwbouw gefinancierd door uitgifte zorgobligaties

Het Adriano Huis in Bergen op Zoom doet iets bijzonders in de zorgsector. Er wordt €500.00 aan obligaties uit gegeven met een rente van 5,5% per jaar.

Lees meer